De QuickScan Integriteit

De QuickScan Integriteit is geboren uit een samenwerking tussen Governance & Integrity en de VVSG. Het model is bedoeld ter inspiratie voor iedereen die werkt bij steden en gemeenten, maar is voornamelijk gericht naar leidinggevenden en bestuurders.

De QuickScan Integriteit bestaat uit een tiental vragen. Op basis van uw antwoorden op deze vragen ontvangt u een op maat gemaakt advies. Dit advies kan u inspireren bij het formuleren van de belangrijkste vervolgstappen om de integriteit binnen uw organisatie verder te ondersteunen en versterken, of waar u kan starten. Dit levert handige input voor afdelingsplannen en managementdoelen.

Na afloop van de QuickScan Integriteit ontvangt u een rapportage met de resultaten. De resultaten van de QuickScan worden uiteraard vertrouwelijk behandeld en zullen niet op individueel stads- of gemeenteniveau worden gepubliceerd. Slechts degene die de QuickScan Integriteit invult, ontvangt de resultaten van de scan op het emailadres welke tijdens de registratie is aangegeven. We gebruiken uw antwoorden alleen om een maatpas advies te maken. De resultaten leveren de VVSG periodiek een beeld van de ontwikkelingen op het gebied van integriteit.

Voor meer informatie of ondersteuning kan u vrijblijvend contact opnemen met Governance & Integrity België of met de VVSG. 

Klik hier voor onze privacy verklaring

Let op!

Je kunt pas quickscan uitvoeren, nadat je bent ingelogd!

Beschik je nog niet over een inlogcode kun je hiernaast een account aanmaken door op de link registreren te klikken. ×