Rapportage

U heeft de vragen van de QuickScan Integriteit ingevuld en daaruit is een maatpas advies gegenereerd over zinnige vervolgstappen die uw gemeente zou kunnen nemen op het gebied van integriteit. De QuickScan is, zoals de naam al aangeeft, een quickscan: ze  geeft u een snel en praktisch beeld weer. Heeft u behoefte aan meer detail of bent u op zoek naar bijvoorbeeld een nulmeting, een positiebepaling of een interactief instrument, dan zijn voor u andere producten zoals de “Workshop Integriteitsindex voor Managers en Bestuurders” , of een systeem- of beleidsanalyse door experts, wellicht meer iets voor u.

De QuickScan is licht gebaseerd op een internationaal en in de praktijk bewezen programma voor maatregelen die de integriteit van de overheid effectief en op langere termijn verbeteren en borgen. Dit programma is in de afgelopen 25 jaar ontwikkeld en wordt op dit moment internationaal met veel succes toegepast. Steeds in een per land op maat gemaakte vorm wordt het programma uitgerold, door lokaal gewortelde en specifiek opgeleide experts. In België en Nederland, maar ook in landen waar u het wellicht minder verwacht: Oekraïne, Griekenland en het Caraïbisch gebied bijvoorbeeld.

De ervaringen in al die jaren, zowel in Belgie als daarbuiten, zijn in de QuickScan samengebald in een eenvoudig instrument dat u van dienst kan zijn voor idee-vorming, interne bespreking en inspiratie. De adviseurs van de VVSG en G&I staan klaar om u waar nodig verder te adviseren: preciezer en meer op uw specifieke situatie geënt.


Klik hier voor onze privacy verklaring

Let op!

Je kunt pas quickscan uitvoeren, nadat je bent ingelogd!

Beschik je nog niet over een inlogcode kun je hiernaast een account aanmaken door op de link registreren te klikken. ×